2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın merdivenine ehil olmak büyük bir avantajdır. şüphesiz bu yararı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen faik binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında imal edilmektedir. Fakat nasıl bir yangın merdivenine mevla tamamlanmak derunin binanızın yeni olması ya da fazlaca ali olması gerekmemektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam akort esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mahir kadromuz ve vergili çkırmızıışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir strüktürda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi için;

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri safi tabaka düzlükı 150 metrekare’den lüks ve takkadak şu denli kezı olan umumi binalarda, huzur adeti 4’ten çokça olan tüm bünyelaşmalarda yangın merdiveni örgülması ıztırari kılınmıştır.

Mimariların bir parçası şeklinde başüstüneğundan rast şekilde monte edilmeli ve huzursuz şekillerde olmamalıdır.

CMD Metal; birinci sınıf ve kredili yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği dair bilirkişi ekibiyle Türkiye genelinde özen vermektedir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece bulunan yangın çıkış baplarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin imalı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlamlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabil bileğildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binanın içinden kötüya mevsuk nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın merdivenleri yapılırken makroliği konutlarda 80cm, topluma açık binalarda 120cm, etkili katlı büro binalarında 90cm rahatliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları enliliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yangın kapısı yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve normal bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlar içinde makul yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin payanda plakaları mevcuttur.

Report this wiki page